1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

Konyaaltı Belediye Meclisi ilk toplantısını Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başkanlığında yaptı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında yapılan meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 21 CHP ve 4 AKP Meclis üyesinin hazır bulunduğu meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşüldü.

Komisyon üyelerinin seçimi ve 2008 faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıda; 1. Başkan Vekilliğine Edip Kemal Bahadır, 2. Başkan Vekilliğine Fahri Altın, Divan Katipliğine Deniz Filiz, Nevzat Örs, asil Belediye Encümen üyeliğine Mustafa Karabulut, Taner Çuhantimur, yedek Belediye Encümen üyeliğine, Hacet Kavak, Hakan Şahinoğlu, İmar Komisyonuna, Orhan Budak, Baki Çelik, Nail Avcı, Deniz Filiz, Nurettin Ardınç, Bütçe Komisyonuna, Edip Kemal Bahadır, Erol Taşkoparan, Ayhan Zor, Şafak Otuzaltı, Cafer Hadimioğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeliğine Mehmet Remzi Sadi, Özhan Sade asil, İbrahim Çoban yedek üye olarak seçildi.

Antalya Boğaçayı, Çandır Çayı ve Göksu Çayı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Turizm Altyapı Hizmet Birliğine, Özhan Sade, Özcan Öztürk, Ünal Canko, Murat Denizdelen, Sabahattin Tonguç, İbrahim Çoban, Taner Çuhantimur, Fahri Altın, Mehmet Remzi Sadi, Mustafa Karabulut, Ayhan Zor asil üye olarak seçilirken, Deniz Filiz, Erol Taşkoparan, Nail Avcı, Hakan Şahinoğlu, Hacet Kavak ile Şafak Otuzaltı yedek üye seçildi.

Ayrıca, 2008 yılı faaliyet raporu görüşülüp kabul edildi. Alınan kararların Konyaaltı İlçesi’ne hayırlı olmasını dileyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Yeni dönemde de meclis üyelerimizle birlikte azim ve kararlılıkla Konyaaltı için çalışacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?