21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yeni Emek'e ilk kaldırım

Kepez Belediyesi, daha önce 17 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiği Yeni Emek Mahallesi’nde, ilk parke kaldırımı da yapıyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde ilçedeki mahalleler, ilklerle tanışmaya devam ediyor. Kepez’e, çağdaş bir kent kimliği kazandırmak için hizmet seferberliği başlatan Öner, onlarca mahalleye ilk sıcak asfaltını, parke kaldırımını ve parkını yaptı. Yıllarca çamurlu ve tozlu yol çilesini yaşayan Yeni Emek Mahallesi de, ilk sıcak asfaltına ve parke kaldırımına Öner döneminde kavuştu.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ilçenin mahallelerinin alt ve üst yapısını yeniden inşa ettiklerini söyledi. Çağdaş ve mutlu bir Kepez için hizmet seferberliği başlattıklarını belirten Öner, “Önce insan” anlayışıyla mahallelerin alt ve üst yapı sıkıntılarını çözdüklerini söyledi.

Dünün gecekondu mahallelerinin, rekor yatırımla bugün şehirleştiğini anımsatan Başkan Erdal Öner, “ Bizimle birlikte mahallerimiz hizmetle, ilklerle tanışmaya başladı. Onlarca mahallemiz bizim dönemimizde sıcak asfaltla, parke kaldırımla, parkla tanıştı. Yaptığımız yatırımlarla güzelleştirdiğimiz mahallerimizin prestijini de artırdık. İnsanımıza çağdaş yaşam alanları oluşturduk. Rekor hizmet sonrası mahallerimizde müthiş bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. Gecekonduların yerini modern konutlar alıyor. Varoş denilen Kepez’in, gecekondularıyla anılan mahalleleri, sıcak asfaltıyla, parke kaldırımıyla, parkıyla, kanalizasyonuyla, mülkiyet sorunun çözümüyle modern bir kent görünümü kazanıyor” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 16:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?