1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yeni geline kurşun yağmuru

KARISI İLE PARA İÇİN KAVGA EDEN ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir ay önce evlendiği karısı ile tartışan kişi, av tüfeği ile karısını kurşun yağmuruna tuttu. Karısını yaralı olarak bırakan öfkeli koca kayıplara karıştı.

Alanya'ya bağlı Cikcilli beldesinde Mustafa Sındık (27) ve eşi Hicran Sındık (22) arasında tartışma çıktı. Alanya'da bir gazinoda konsomatris olarak çalıştığı öğrenilen Hicran Sındık ile Mustafa Sındık, 07 BTF 96 plakalı otomobil ile Cikcilli beldesine giderken tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşine 'Neden daha fazla para kazanmıyorsun' diyen Mustafa Sındık, otomobilin bagajında bulunan av tüfeği ile eşine kurşun yağdırdı. Av tüfeğinden çıkan 4 kurşun Hicran Sındık'ın sağ bacağına isabet ederken diz kapağının parçalandığı öğrenildi. Olay yerine gelen ambulans ile Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hicran Sındık, ayağına giren kurşunların çıkartılması için ameliyata alındı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ve olay yeri inceleme ekipleri kurşunlamanın meydana geldiği alanda incelemede bulunurken eşini kurşun yağmuruna tutarak 07 BTF 96 plaklı otomobil ile kaçan Mustafa Sındık ise polis ve Jandarma tarafından aranıyor.

Hicran Sındık ile Mustafa Sındık'ın, 22 Ekim'de Alanya Belediyesi'nde nikah kıydıkları belirlendi.

KARISI İLE PARA İÇİN KAVGA EDEN ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 15:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?