22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yeni kollarıyla kızına sarıldı

YENİ KOLLARIYLA KIZINA SARILDI

Antalya'da, çift kol nakli yapılan 28 yaşındaki Cihan Topal, üç yaşındaki kızı Necile ile kucaklaştı.

Akdeniz Üniversitesi'nde, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Estetik Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından geçen 26 Eylül'de Türkiye'de ilk kez çift kol nakli yapılan 28 yaşındaki Cihan Topal, yeni yerleştiği Antalya Gürsu Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde kızı Necile'ye sarıldı.

Üç yaşındaki kızı Necile ile kucaklaşan ve geçirdiği iş kazasından iki yıl sonra kızına yeniden kollarıyla sarılan Topal, çok mutlu olduğunu söyledi.

BABAMIN ELİNİ TUTUP OKULA GİDECEĞİM

Hastanede geçirdiği süre içerisinde bir an bile yanından ayrılmayan eşi Fatma Topal ve kızı Necile ile yeni evlerinin yakınındaki parkta gezen Topal, çok mutlu olduğunu belirtti. Babasının ellerini tutan minik Necile ise "Babam beni elimden tutup okula götürecek" dedi.

Ameliyatta emeği geçen doktorlara ve vericiye teşekkür eden Cihan Topal, şöyle konuştu: "Şu an gayet iyi durumdayım. Vericiler benim ailem. Elleri bende yaşıyor. Kendimi onların evladı olarak görüyorum. Çok şükür iyiyim. Tırnaklar uzadı. İki kez kestim. Kontroller gerekiyor. Tam iyileşmek ve cebimden para almak, düğmemi iliklemek için 1 yılık süre gerekecek. Parmaklarımı ve sol bileğimi oynatabiliyorum."

YENİ KOLLARIYLA KIZINA SARILDI
YENİ KOLLARIYLA KIZINA SARILDI
YENİ KOLLARIYLA KIZINA SARILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 15:42:04
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 16:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?