22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yeni Mahalle'ye kapalı semt pazarı

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, esnaf ziyareti için gittiği Yeni Mahalle’deki üstü açık Pazar Pazarı’nın modern bir kapalı semt pazarı haline getirileceğini söyledi.

Yeşil Akdeniz Sanayi Sitesi ve Akdeniz Sanayi Sitesi’nde 3 bine yakın esnafı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Erdal, Yeni Mahalle esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Öner, kahvaltılı toplantıda yaptıklarını, yapacaklarını anlattı; esnafın işyeriyle, yaşadığı bölgeyle ilgili sıkıntılarını dinledi.

Şu ana kadar 8 bin esnaf, 4 bin 500 ev ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Öner, ilçedeki 12 bin esnafla bir araya gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Başkan Öner, toplantıda Yeni Mahalle sakinlerine modern kapalı semt pazarı müjdesi verdi.

Öner, üstü açık bir şekilde hizmet veren Pazar Pazarı’nın 2009 yılı içerisinde üstü kapatılarak modern bir kapalı semt pazar haline getirileceğini söyledi. 4,5 yılda gerçekleştirdikleri alt ve üst yapı yatırımlarıyla Yeni Mahalle’nin kaderini ve şeklini değiştirdiklerini kaydeden Başkan Erdal Öner, “Göreve geldiğimiz yolları toz ve çamur içerisinde olan Yeni Mahalle’de 21 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Şimdi bu mahallemizde 1 metrekare asfaltsız yolumuz kalmadı. Çevresinde okulların, Kepez Belediyespor Tesisleri’nin, 3 bin 500 Kişilik Kepez Belediyesi Spor Salonu’nun, Antalya Büyükşehir Belediyesi Semtevi’nin bulunduğu Yeni Mahalle, Antalya’nın en değerli ve en güzel mahallelerinden biri haline geldi. 2009 yılında da Seyhan Caddesi üzerinde mahallemize çok güzel bir park kazandıracağız. Mahallenin temel sorunlarını çözdük. Mahallemizde hizmetlerimizi devam edecek.”

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?