21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yeni Müdür yabancı değil

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından Antalya merkeze alınan Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Arıkan’ın önümüzdeki hafta yeni görevine başlayacağı belirtildi.

27 Temmuz 2003 tarihinde Manavgat Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un Antalya merkeze alınmasının ardından, Korkuteli Emniyet Müdürlüğü’nden Manavgat Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Arıkan, 20 aylık görev süresinin sonunda Antalya merkeze alındı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne ise Elmalı Emniyet Amiri Hakan Kırca getirildi. Cumartesi günü merkeze alındığını öğrenen Arıkan, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ile ilişiğini kesti. Arıkan, 1 hafta kadar izin alarak Manavgat’ta vedalaşacağını daha sonra Antalya’ya giderek görevine
başlayacağını söyledi.

Manavgat’ta bulunduğu sürede kanun ve yönetmeliklerin emrettiği doğrultuda görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Arıkan, "Görev süremce ne yaptıysam Manavgat için Manavgat halkının huzur ve güveni için yaptım. Yaptıklarımızı anlatmaya gerek yok. Hepsini görevimiz gereği yaptık. Bundan sonra da Antalya’da yapmaya devam edeceğim. Manavgat halkına emniyet mensuplarının görevini yapmasında gösterdikleri duyarlılık ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 13:49:43
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 17:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BAYRAM IP: 195.175.37.xxx Tarih : 18.03.2005 11:52:03
öncelikle müdür beye yeni görevinde başarılar dilerim...... kedilerini korkuteli ilçe emniyet müdürlüğü yaptığı zamandan tanıyorum iyi birisi oludğuna inanıyorum. yeni görev sürecinde başarılar dilerim.......