1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yeni sezona merhaba

Majesty Palm Beach, yeni sezonu personeliyle birlikte açtı. Otel personeline hitaben bir konuşma yapan Majesty Palm Beach Genel Müdürü Şinasi Gürocak, "en büyük özelliğimiz misafirperverliğimiz ve güler yüzümüz" dedi.


Kızılağaç turizm bölgesinde bulunan Majesty Palm Beach Otel 2009 Turizm sezonuna personeliyle birlikte Garden parti vererek merhaba dedi. Bugün ilk misafirlerini kabul edecek olan Majesty Palm Beach Otel yönetimi tarafından düzenlenen Garden Partiye, POYD Başkanı ve Majesty Otelleri Genel Koordinatörü Volkan Şimşek, Otel genel müdürü Şinasi Gürocak ve otel çalışanları katıldı.
Piknik havasında gerçekleşen etkinlikte Majesty ailesi 2009 yaz sezonuna merhaba derken Genel Koordinatör Şimşek ve Otel Genel Müdürü Gürocak 2009 sezonunun hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.


EN BÜYÜK ÖZELLİĞİMİZ MİSAFİRPERVERLİĞİMİZ VE GÜLER YÜZÜMÜZ
Otel personeline hitaben bir konuşma yapan Majesty Palm Beach Genel Müdürü Şinasi Gürocak, "Bazı ülkeler vardır bir takım özelliklerini ön plana çıkartır. Fransa denince akla ilk olarak Eyfel kulesi gelir. Ama bizim özelliğimiz Türkiye denince aklınıza o kadar çok şey geliyor ki. Bizim en büyük özelliğimiz misafirperverliğimiz ve güler yüzlü oluşumuzdur. Benim burada bulunduğum son iki sezonda çok iyi şeyler yaptık. 2009 sezonu öncesinde de hepimiz çok iyi bir şekilde hazırlandık. Hepinize emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim" dedi.


RUSYA VE UKRAYNA PAZARINDA DÜŞÜŞ BEKLENİYOR
POYD Başkanı ve Majesty Otelleri Genel Koordinatörü Volkan Şimşek ise; "Biliyorsunuz dünya bir krizle boğuşuyor. Ciddi bir ekonomik kiriz var. Bu krizin sonuçlarını hep beraber yaşıyoruz. Bir çok firma kapanıyor, bir çok firma işçi çıkartıyor. Sıkıntılar diz boyu, bunu da hepimiz basın yoluyla takip ediyoruz. Turizm sektörü de bu krizden aynı şekilde payını alıyor. Bu sezon rezervasyonlara baktığımız zaman sayılar iyi gibi görünse de bazı pazarlarda ciddi problemlerin olduğunu görüyoruz. Özellikle Rusya ve Ukrayna pazarında büyük düşüşler bekleniyor. Biz hazırlıklarımızı yaparken bütün bunları göz önünde bulundurmak zorundayız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 17:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?