21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yeni yıla Murat'sız girdi!

Ünlü sinema sanatçısı Banu Alkan, 2008 yılına manevi kızı olduğunu söylediği 3 yaşındaki Lara ile birlikte şarkı söyleyerek girdi. Geceye sevgilisi Murat Taşdemir'in gelmemesi, Banu Alkan'ı üzdü.

Türk sinemasının Afrodit lakaplı ünlü sanatçısı Banu Alkan, Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Kargıcak beldesindeki Klas Otel'de sahne aldı. Alkan, İbrahim Tatlıses'in "Cano" şarkısını seslendirdi. Alkan'ın konser sırasında "Nerede benim bebeğim, kızım benim" sözleri hayranlarının kafasında soru işareti bıraktı. Banu Alkan'ın gözü sahnede kaldığı süre boyunca masalarda sevgilisi Murat Taşdemir'i aradı. Alkan, basın mensuplarının "Murat Taşdemir ile aranızda kavga çıktığı için mi gelmedi" sorusuna, "Gelsin, bak ben ona yapacağımı bilirim. Artık öyle bir şansı yok" diye karşılık verdi.

Hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Banu Alkan, kostüm değişimi için verdiği arada basın mensuplarının "Lara sizin kızınız mı?" sorularıyla karşılaştı. Alkan, "Lara benim manevi kızım, ama gözlerine bakın mavi" diyerek espri yaptı. Minik kızı kucaklayan Alkan, Lara'nın Kemer'de turizmci aile dostu Hüseyin- Tuba Demirhan çiftinin kızı olduğunu söyledi.

Murat Taşdemir ile kavga ettiği için konsere gelmediği iddia edilince Banu Alkan, "Murat hasta ama bu gece yanımda olması gerekiyor" dedi. Bir hayranının "Banu Taşdemir" demesi Alkan'ın çok hoşuna gitti. Bir ara Banu Alkan, Murat Taşdemir'i otel dışına çıkarak soğukta bekledi. Üşüyünce tekrar otele girdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 12:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?