22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yeşilbayır'da Ramazan coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılayrıya Yeşilbayır Beldesi'nde gerçekleştirilen 2'inci Ramazan şenlikleri bölge halkını bir araya getirdi. 

Atatürk Kültür Parkı Anfi Tiyatrosunda düzenlenen etkinliklere Yeşilbayır'ın yanı sıra Döşemealtı, Çığlık, Yağca, Düzlerçamı ve Antalya merkezde yaşayan çok sayıda Antalyalı katıldı. 

Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın, AK Parti İlçe Başkanı Feyzullah Gökçe, İl Genel Meclis Üyesi İdris Taş'ın da izlediği şenliklerin yapılıdığı anfi tiyatro tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Bilgisayar komutuyla çalışan, müzik eşliğinde hareket edip adeta dans eden havuz şovuyla başlayan gösteride Karagöz ve Hacivat gölge oyunu sahnelendi. Gecenin finalinde ise Halk oyunları ekibi kostümleri ve modern dans kareografisiyle ayakta alkışlanırken Türk Halk Müziği eşliğinde fasıl Antalyalılara unutulmaz dakikalar yaşattı. 

Ayrım yapmaksızın bütün bölge insanını büyük bir özen ve sevgiyle ağırlamanın ve güzel vakit geçirmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in desteğiyle ikincisini düzenlediğimiz ramazan etkinliklerinin böylesine ilgi görmesi beni ve çalışma arkadaşlarımı son derece mutlu etti. Birinci ve ikincisini izleyemeyen bütün bölge halkını önümüzdeki Perşembe günü son kez gerçekleştirilecek olan etkinliklere şimdiden davet ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 11:53:00
Güncelleme :14 Eylül 2008 Pazar 11:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?