7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

YİBO öğrencilere altın dağıttı

Antalya Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Cumhuriyet Bayramında ilçede düzenlenen Şiir, Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere altın dağıttı.

Okul bahçesinde gerçekleşen törende Okul Aile Birliği Başkanı İş adamı İrfan Önal başarılı öğrencileri Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Resim dalında 1. olan Merve Nur Yuvalı "Cumhuriyet ile ilgili resim, Aslı Hanım Sakal "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" isimli şiiri ile İlçe birincisi olurken, yine Bekir Korumaz ve Melahat Yapıcı hazırladıkları şiirler ile Cumhuriyet adlını aldılar. Törende konuşan Okul Aile Birliği Başkanı İrfan Önal, "Biz Okul aile birliği olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız.Yeter ki öğrencilerimiz ilçede okulumuzu en iyi şekilde temsil etsinler. Biz onlara her zaman başarılarının ardından ödüllendirmeye devam edeceğiz." dedi.

Okul Müdürü Doğan Killi ise, Milli bayramlarda milli duyguları ifade eden bu tür yarışmalarda çocukların duygularını sergilemelerinin önemine değinerek, "Bayramlar toplumumuzun ortak değerleridir ve onlara sahip çıkarak onu ilelebet yaşatmakta bizlerin görevleridir. Nesiller boyu bunu devam ettirmek zorunluluğumuz vardır. Bu açıdan bu tür yarışmalarda kazanmak önemli değil, milli duyguları paylaşmak çok önem arz eder" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 11:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?