22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yıldıray Baştürk Side'de tatilde

Fatih Terim tarafından milli takımın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosundan çıkartılması büyük yankılara neden olan Yıldıray Baştürk, Side'de dostlarıyla hasret giderdi.

Tatilini geçirdiği Antalya'dan Side'ye gelen ünlü futbolcu dostlarıyla birlikte Side Balıkevi'nde akşam yemeği yedikten sonra Light Hause Disko'da eğlendi.

Tam 10 yıldır dünyanın en zorlu liglerinden birisi olan Bundesliga'da başarıyla futbol hayatını sürdüren ve Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk, Milli Takım kadrosundan çıkarılmasının ardından tatilini geçirmek için Antalya'ya geldi.

Baştürk, Antalya'nın Side ilçesinde dostlarıyla biraraya geldi. Milli Takımın başarısıyla gurur duyduğunu belirten ünlü futbolcu dostlarıyla birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu, bunun dışında hiçbir konuda konuşmak istemediğini
söyledi.

Yıldıray Baştürk'ün milli takım aday kadrosundan çıkarılmasının büyük bir hata olduğunu belirten dostları İbrahim Sırcan, Ali Rıza Öner ve Adnan Ayaz, ünlü futbolcuyu Side'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 14:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?