22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yıldırım, Kemer'de dernek binası açtı

Takımın ikinci yarı hazırlıklarını izlemek için Antalya'ya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Antalya'nın Kemer ilçesindeki Fenerbahçe Derneği ve Lokali'nin açılışını yaptı.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, takımının ikinci yarı hazırlıklarını takip etmek için geldiği Antalya'da Kemer ilçesindeki Fenerbahçe Derneği ve Lokali'nin açılışını yaptı. Kemer'e Fenerbahçe otobüsüyle gelen Aziz Yıldırım'a, Başkan Vekili Nihat Özdemir, Derneklerden Sorumlu As Başkan Mithat Yenigün, As Başkanlar Ali Koç, Murat Özaydınlı, Serhat Çeçen, Vedat Olcay, Nihat Özbağ ve Şekip Mosturoğlu eşlik etti.


Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve Yardımcısı Mustafa Bilici'nin de katıldığı tören, şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende konuşan Dernek Başkanı Emin Kahraman, derneğin Fenerbahçe'ye yakışır bir dernek olacağını söyledi. Her Fenerbahçeli'nin bir kartı olması gerektiğini belirten Kahraman, "Taraftar kartsız Fenerbahçeli kalmasın" dedi. Başkan Kahraman, daha sonra Aziz Yıldırım'a katılımlarından dolayı bir plaket sundu.


Kemer'de Fenerbahçeliler Derneği olarak güzel çalışmalar yapacaklarına inandığını belirten Derneklerden Sorumlu As Başkan Mithat Yenigün ise, "Fenerbahçeli sporseverlerin sayısını tespit edici bir etken olan taraftar kartını, bir dahaki gelişimizde tüm Kemer'de görmek istiyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri derneğin açılışı yaptı. Dernek binasını gezen Aziz Yıldırım, bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 21:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?