16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Yıldırım muhtarlarla buluştu

YILDIRIM MUHTARLARLA BULUŞTU

2010 yılının hizmette atılım yılı olacağını belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda yeni yılda hizmet atağına başlayacaklarının müjdesini verdi

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım mahalle muhtarları ile bir araya gelerek 2010 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaları anlattı. Aksu Belediyesi Meclis Salon(unda yapılan ve 26 mahalle muhtarının katıldığı toplantının bundan sonra her ay yapılacağını belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Yönetimde ve hizmette katılımcılık adına bundan sonra ayda bir kez muhtarlarımız ile bir araya geleceğiz. Mahallelerde yaşanan sorunları dinleyip çözümünü de muhtarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda mahallelerin öncelikli hizmet taleplerini yerine getirerek sorunları ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu. Başkan Yıldırım, şimdiye kadar yapılan çalışmaları anlatırken dört belediyenin birleşmesinden kaynaklanan sıkıntıları tamamlayarak kurumsal anlamda yapılaşmayı bitirdiklerini de açıkladı.

2009 yılını gerek birleşme, gerekse projeleri hazırlama dönemi olarak geçirdiklerini, 2010 yılının ise hizmette atağa geçme yılı olacağını belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Geçtiğimiz yıl okul protokolleri, imar çalışmaları, belediye binası projesinin hazırlanması, park, kaldırım ve sosyal projelerin hazırlanması için yoğun bir tempo ile çalıştık. Artık kurumsal anlamda bir ilçe belediyesi olarak bu yıl yollarımızı asfaltlayacağız. Altıntaş, Güzelyurt, Keşirler bölgesinin imar planını tamamlayarak vatandaşlarımızın yıllardır çektiği sıkıntıları sona erdireceğiz” diye konuştu.Altıntaş ve Güzelyurt okulların yenileyeceğini, yeni parklar yapılacağını, belediye hizmet binasının tamamlanacağını de sözlerine ekleyerek, “Önümüzdeki yıldan itibaren Aksu’da yaşanan değişim Türkiye’ye örnek olacak” şeklinde konuştu.Yıldırım konuşmasının ardından muhtarların sorularını da cevaplandırdı.

YILDIRIM MUHTARLARLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 09:55:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 09:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?