1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yıldırım'a teşekkür ziyareti

Aksu Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Perge Festivali Geleneksel Sünnet Şölenine katılan Gürcistan, Macaristan ve Romanya’lı dans grubu öğrencileri Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu


Aksu Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirilen 1. Perge Festivali ve Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında gösteriler yapan yabancı halk oyunları ekipleri Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Harman Folklor Derneği Akdeniz Bölge sorumlusu Vedat Erdoğan başkanlığında Belediye’ye gelen Macaristan, Romanya ve Gürcistan’lı dans grubu öğrencileri Başkan Yıldırım’a ülkelerine ait çeşitli hediyeler verdi. Aksu İlçesinde misafirperverlikle karşılandıklarını ve gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten öğrenciler Başkan Yıldırım’ı ülkelerine davet etti.


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ deyişinden hareket ederek çalışmaya devam ettiklerini belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ise ülkeleri kaynaştıran, sevgi ve barış içinde yaşamalarını sağlayan önemli unsurların başında kültürün geldiğini belirtti.

Yıldırım, “Bizler ilkini gerçekleştirdiğimiz ve önümüzdeki yıllarda daha da geliştireceğimiz festivallerde sizleri tekrar aramızda görmek istiyoruz. Dünya’daki barışı, huzur ve güveni çocuklarımızın sağlayacağına inanıyor ve güzel duygularla ayrılacağınızı umduğumuz ülkemize tatil içinde bekliyoruz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 12:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?