1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yıldız'dan 300 gün sözü

Ak Belediyecilik anlaşıyla 300 gün içinde alt yapı sorunların tamamlıyacağını söyleyen AK Parti Gazipaşa Beledye Başkan adayı Dr. İhsan yıldız, 29 mart yerel seçimlerinde kendisine görev verildiği taktirde projeleriyle Gazipaşa hak etitği hizmeti vereceklerini söyledi.

Dr.Yıldız "Gazipaşa nın bütün sorunlarını iyi biliyoruz yaptığımız projeler çağdaş Gazipaşa nın kapılarını açacak. Gazipaşanın bütün potansiyellerini aktivite ederek yatırımızı ve ilçemizde ikamet etmek isteyen nüfusu harekete geçireceğim, 300 gün içinde tüm belediye sınırlarında alt yapı sorunlarının bitireceğim." dedi.

Gazipaşa'nın şu ana kadar kabuğunu kıramamış bir bölge olduğunu, hava limanıın Haziran ayında hizmete açılmasıyla, kentin turizmden daha fazla gelir sağlayacağının altını çizen Yıldız " Tarımla ve turizmle iç içe geçecek olan Gazipaşamız Avrupa standartların da bir kente dönüşecektir. İki adet gümrük kapısına kavuşacağız. Kara, hava ve deniz yoluyla gelenler Gazipaşa da en modern şekilde ağırlanarak. Koru plajını otel yatırımcılarına açarak ilçede yeni iş sahalarını kazandıracağız." diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 17:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?