1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yılın annesi 30 kadına ödül

Anneler Günü kutlamasına eşi Ayşe Tütüncü ile katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz, 365 günün 365 günü anneler günü olan bir kültürün çocuklarıyız.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte AK Parti İl Kadın Kolları’nın, Sakarya Parkı Yüzüncü Yıl Restoran’da düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katılarak, tüm annelerin gününü kutladı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Kepez Belediye Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç’in katıldığı etkinlikte, anneler doyasıya eğlendi. Kadınların alkışları arasında salona gelen Başkan Hakan Tütüncü de, annelerle birlikte oynayarak, Anneler Günü sevincine ortak oldu.

Konuşmasında Anneler Günü sevincini paylaşmaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Tütüncü, “Cennetin dahi ayakları altına verildiği annelerimizi, yılda bir gün, yılda bir defa hatırlamak bize yakışmaz. Bu mutlu günde elbette annelerimizin gününü kutlamalıyız. Ama 365 günün 365 günü anneler günü olan bir kültürün çocuklarıyız. Bizler, anne, babalarımıza hizmet ettiğimiz, saygı ve sevgiyi yılın her günü gerçekleştirdiğimiz bir anneler ve babalar günü anlayışına sahibiz. Kepez Belediyesi olarak bundan sonrada çok değerli hanım efendilerin, annelerin hizmetinde, onların emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani de şöyle konuştu: “Bizim için her gün anneler günüdür. Çünkü biz Anadolu’da, analarımızın dolu olduğu topraklarda yaşıyoruz. Analarımızın evlatlarını askere gönderirken coşku ve heyecanla Allah’a emanet ol, diye gönderdiği ve Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu kalmasına vesile olan Çanakkale Savaşı’na oğullarını büyük bir sevinçle gönderen anaların eseri olan topraklarda yaşıyoruz. Onun için analarımıza çok şey borçluyuz. Sadece biz değil, dünya da annelere çok şey borçludur.”

YILIN ANNESİ 30 ANNEYE ÖDÜL

Konuşmaların ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, olumsuzluklara rağmen hayata dört elle sarıldıkları, fedakârca aile bütçesine katkı sağladıkları için yılın annesi seçilen 30 anneye, ödüllerini sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?