21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yılmaz hoca ata binerek stres atıyor

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, liglere verilen aranın bir bölümünü Yeşil bayırda bulunan ORFE At Çiftliği'nde ata binerek geçiriyor. ORFE At Çiftliği'nde eşi ile birlikte ata binerek stres atan Vural, özellikle ligin ilk yarısında son dakikalarda yedikleri gollerle kaybedilen puanlara yandıklarını söyledi. 

Maçlarda agresif hareketleri ile dikkat çeken ancak bu agresifliğini tamamen motivasyona bağlayan Vural, maçlardan sonra zaman buldukça stresini ata binerek giderdiğini söyledi. 

Vural, "ORFE At Çiftliği burada benim ikinci evim oldu. Stresli geçen maçların ardından soluğu ORFE At Çitliği'nde atıyorum. Yakın dostum ORFE At Çiftliği'nin sahibi Orhan Sarıyar'ın sıcak ilgisini görüyoruz. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyorum. Sadece ata binmek değil, ORFE At Çiftliği'nin yeşil atmosferi ve doğası da bizleri büyülüyor. Stres içinde bulunan herkesi ata binmeye çağırıyorum" dedi. 

İkinci yarıya bomba gibi bir takım ile gireceklerini belirten Yılmaz Vural, "Ligin ikinci yarısına çok daha iddialı gireceğiz. Ligin ilk yarısında Eğer son dakikalarda şanssız goller yemeseydik beklide ilk 5 içindeydik. Ancak kısmetsiz goller bizleri ligin dibine attı. Ama inancım o ki, benim takımım taraftarlarımızın da desteği ile hak ettiği üst sıralarda yerini alacaktır. Taraftarlarımız bize inansınlar ve güvensinler" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 10:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?