7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yılmaz Vural'dan Hakan'a açık kapı

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürürken, Genel Direktör Yılmaz Vural, Antalyaspor'a transferi konuşulan Galatasaray kaptanı Hakan Şükür'e açık kapı bıraktı. 

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Genel Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ve pas çalışması yaptı. Bu arada, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vural, geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray'ın 3 puan hesaplarını taraftarının önünde suya düşürdüklerini vurgulayarak, "Bu haftaki rakibimiz Ankaragücü'nü mutlaka yenmek zorundayız. Son pişmanlık fayda etmez. Son dakikalarda yediğimiz goller yüzünden bugün istediğimiz yerde
değiliz" dedi. 

Basın mensuplarının "Hakan Şükür'e teklif götürdünüz mü?" sorusuna ise Vural, "Ünlü golcüye teklif götürdüm. Ancak o zaman istedi. Bana, futbol hayatını Galatasaray'da noktalamak istediğini belirtti. Sarı-kırmızılı takım ile bu yıl anlaşamazsa Antalyaspor, ona bir alternatif olacak. Kulübümüzün kapıları ona her zaman açık" cevabını verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 16:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?