1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yılmaz'dan MÜSİAD ziyareti

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (MÜSİAD) ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yılmaz ve meclis üyesi adayları ile partililer, MÜSİAD Başkanı Abdullah Aykut’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında kendini tanıtan ve projeleri hakkında bilgi veren Yılmaz, Konyaaltı’nın yönetimi için bütün sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eden Yılmaz, “Yapacağımız vaatler kağıt üstünde kalmayacak. Verilen sözlerin yerine getirilmesi için Hükümetin ve Bakanlıkların desteğini alacağız. Güçlü bir kadroyla yola çıktık. Bu yolda sizleri mahcup etmemek için çalışacağız ve işbirliğinize talibiz. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

MÜSİAD üyelerinin projelerle ilgili soruları cevaplayan Yılmaz, “Hayati önem taşıyan projelerle geliyoruz. Sözlerimiz lafta kalmayacak. Bizim işimiz icraat. Göreve geldiğimiz takdirde buna herkes şahit olacaktır” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Başkanı Abdullah Aykut, Yılmaz’a seçim yarışında başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 14:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?