22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yine heyelan yine ölüm!

ANTALYA'DA HEYELAN: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Antalya'nın Alanya ilçesi ile Karaman'ın Sarıveliler ilçesini birbirine bağlayan yolun Kuşyuvası mevkiinde meydana gelen heyelanda, dağdan kopan büyük bir kaya parçası, yoldan geçen kamyonetin üzerine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Alanya ile Karaman'ın Sarıveliler ilçesini birbirine bağlayan yolun Kuşyuvası mevkiinde heyelan meydana geldi. Heyelanda dağdan kopan kaya parçası, sabah saatlerinde Antalya'dan 07 GA 183 plakalı kamyonetle Alanya'nın Söğüt Yaylası'ndaki bir GSM operatörüne ait vericinin elektrik trafosunu değiştirmek için Kuşyuvası mevkiine gelen ÖSA adlı taşeron firma çalışanları Ahmet Özen (52), Sabri Atalay (50) ve Mustafa Özen'in (20) üzerine düştü.

Ön koltukta oturan Mustafa Özen olay yerinde hayatını kaybederken, Ahmet Özen ve Sabri Atalay ise sıkıştıkları araçtan kendi imkanları ile çıkmayı başararak olayı jandarmaya haber verdiler. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Heyelanın devam ettiği ve yoldaki toprak yığınının kaldırılması için iş makinesinin beklendiği bildirildi.

Heyelanın meydana geldiği mevkide geçtiğimiz yıl da uçuruma yuvarlanan bir aracın içinde bulunan 7 kişi hayatını kaybetmişti.

ANTALYA'DA HEYELAN: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 16:57:05
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 17:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?