22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yöresel kıyafetle oy istedi

YÖRESEL KIYAFETLE OY İSTEDİ

Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Zeliha Daşıyıcı, Alanya ilçesinde giydiği yöresel kıyafetle pazarda broşürlerini dağıtıp, pazar esnafı ve vatandaşlardan oy istedi.

Alanya'da yaşayan Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Zeliha Daşıyıcı, cuma pazarında pazar esnafı ile alışveriş yapan vatandaşlara projelerini anlattı. Şalvar ve lastik ayakkabı giyip başına yazma takan Daşıyıcı, milletvekili olması halinde öncelikle Alanya'nın il olması ve Gazipaşa Havaalanı'nın yörenin ihtiyacına cevap verecek standartta açılması için çalışacağını söyledi. Alanya'nın yazın çok hareketli olmasına rağmen kışın ölü bir şehir haline geldiğini belirten Daşıyıcı, "Yazın çalışıp kışın ölmeyeceğiz. Bunun için Alanya'nın il olması gerekiyor. Alanya'nın il olması için oylarınızı bana verin" dedi.

Gazipaşa Havaalanı'nın açılmasının engellendiğini de öne süren Daşıyıcı, ''Havaalanı konusu neredeyse gündeme getirilmek bile istenmiyor. Havaalanı için yıllardır çalışıldı ve yatırım yapıldı ama şimdi atıl duruyor. Burayı yörenin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek nitelikte hizmete açmak lazım. Bunu yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

Kıyafetine de değinen Daşıyıcı, "Türk kadınına her şey yakışır. Kot pantolon da, mini etek de, başörtüsü de. Türk kadınının başörtüsü budur. Biz çocukluğumuzdan beri bunu böyle bildik" dedi.

YÖRESEL KIYAFETLE OY İSTEDİ
YÖRESEL KIYAFETLE OY İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 17:22:02
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 17:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?