22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

YÖREX'e sanatçı desteği

YÖREX'E SANATÇI DESTEĞİ

Antalya Ticaret Borsası tarafından 5-8 Mayıs 2011 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e Halk Müziği'nin beğenilen sesi Sümer Ezgü katılacak.

Anadolu kültürüne olan tutkusuyla bilinen Sümer Ezgü, Yöresel Ürünler Fuarı'nda sanatçı olarak bulunmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Anadolu'nun yöresel ürünlerle zengin olduğunu, böyle bir fuarı desteklemekten onur duyduğunu kaydeden Ezgü, “Yöresel ürünler Anadolu'nun zenginlikleridir. Yöresel ürünler ne kadar tanınır ve bilinirse o kadar zenginleşeceğimize inanıyorum. YÖREX Fuarı, üretkenliğe yapılan bir vurgudur. Üretmek bu toprakların kurtuluşudur. Daha çok ve daha kaliteli üretmekle ilgili motive edici bir organizasyon olan bu fuarı desteklemekten mutluluk duyacağım” dedi.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ise Sümer Ezgü'nün YÖREX'e verdiği destek nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Çandır, “Anadolu kültürümüzü anlatan bu organizasyonda Anadolu kültürünün simgesi haline gelmiş bir sanatçının katkısı yadsınamaz. Kendisine bu duyarlılığı nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 11:55:00
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 12:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?