1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yunusla gelen evlenme teklifi

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Rus turistin yunus balığıyla nişan yüzüğü gönderdiği sevgilisi şaşkına döndü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Rus turist, sevgilisine evlenme teklifinde bulunmak için Yunus Gösteri Merkezi'ni seçti.

Rusya'da organizasyon şirketi bulunan Konstantin Rıçın (31), kız arkadaşı Svetlana İnyavina (24) ile birlikte Türkler Beldesi'nde bulunan Sealanya Dolphin Park'a gelerek, işletme yetkililerine, kız arkadaşına sürpriz yaparak evlenme teklifinde bulunmak istediğini söyledi.

Konstantin, Yunus Gösteri Merkezi'ni diğer müşterilere kapattırarak kız arkadaşına özel yunus gösterisi yaptırdı. Erkek arkadaşının hazırladığı sürprizden habersiz Svetlana İnyavina, daha sonra eğitmenler eşliğinde yunuslarla birlikte gösteri havuzunda yüzdü. İnyavina eğitmenler tarafından havuz kenarına çıkarılarak oturtuldu.

Önceden üzerine bantla yüzük yerleştirilen ve yunus gösterisinde kullanılan bir çember, eğitmen tarafından havuza atıldı. Zeus adlı yunus sudaki çemberi alarak havuzun kenarında oturan Svetlana İnyavina'ya getirdi. Bu sırada mikrofonu eline alan Konstantin Rıçın, kız arkadaşının yayına geldi ve elindeki çemberi aldı.

Cebinden çıkardığı makasla çemberindeki yüzüğü tutan bandı kesen Rıçın, yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı ve evlenme teklifinde bulundu. Erkek arkadaşının bu sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Svetlana İnyavina, çok mutlu olduğunu söyledi. Konstantin Rıçın ise, kız arkadaşı ile çocukluktan bu yana tanıştıklarını belirtti.

Evlenmek için çok uzun yıllar beklediklerini ifade eden Rıçın, "Bu nedenle ilginç bir şey yapmak istedim. Çok heyecanlı ve mutluyum. Düğünümüzü de Sealanya'da yapacağız. Bana sürprizi hazırlamamda yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Rus çift daha sonra Babe ve Zeus adlı yunuslarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 14:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?