22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Yüzme kursu kayıtları devam ediyor

Antalya’nın Kemer ilçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Yüzme Kursları" Özkaymak Otel'de başlıyor.

Özkaymak Otel havuzunda Salı ve Perşembe günleri saat 09.00-10.00 arasında gerçekleşecek olan ve Milli Yüzücü ve Antrenör Ayşegül Emir tarafından verilecek derslere kayıtların devam ettiği bildirildi.

Yüzme kurslarıyla ilgili bilgi veren Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, "Bu yıl Kemer Kaymakamlığı olarak yüzme kursları açtık. Amacımız üç yanı denizlerle çevrili ve deniz kenti olan Kemer'de de çocuklarımıza hem denizi sevdirmek hem de onlara yüzmeyi olimpik stilde öğretmek. Bu bakımdan kursumuza kayıtlarımıza başladık. Kursumuza kayıt yaptırmak isteyen 6-12 yaş arası çocuklarımızın kayıtlarını yaptırmak için kurs saatlerinde Özkaymak Otel'de kayıt yaptırabilecekler diyen Yavuz, kayıtlarımız için iki adet resim, nüfus cüzdan fotokopisi ve veli izin belgesi ile gelmeleri yeterli olacaktır". dedi.

Ayrıca ilgilenenlerin kayıtlar için Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığına başvurulabilecek ve Kemer Belediyesi 814 57 57 No'lu telefondan da bilgi alabilecekler. Yeterli ilginin olması durumunda kış döneminde de devam edilmesi düşünülen yüzme kursları için aylık bedel 50 YTL.olarak belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 14:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?