21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Yüzme madalyalı genç boğuldu

YÜZME MADALYALI GENÇ DENİZDE BOĞULDU

Memleketi Eskişehir'den Antalya'ya tatile gelen 17 yaşındaki genç, tatilinin ilk gününde serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Muratpaşa ilçesi Lara Halk Plajları'nda meydana geldi. 17 yaşındaki lise öğrencisi Ümit Uygun, sınıfını başarıyla geçmesinin ardından babası Yaver Uygun'dan Antalya'ya arkadaşlarının yanına tatile gitmek için izin istedi.

Oğlunun isteğini kıramayan baba Yaver Uygun, oğlunun Antalya'ya tatile gitmesine izin verdi. Ümit Uygun, dün sabah karayolu ile Antalya'ya geldikten sonra, saat 12.00 sıralarında Lara Halk Plajı'na arkadaşlarıyla birlikte denize geldi.

Ümit Uygun, serinlemek için girdiği denizde bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. Boğulduğu anlaşılan genç, çevredekiler tarafından kıyıya çıkartılarak kalp masajı yapıldı. Ümit Uygun, daha sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Uygun, yoğun bakımda tutulduğu hastaneden bugün sabah saat 6.00'da hayatını kaybetti.

Gencin cenazesi Adli Tıp morgundaki otopsisinin ardından memleketi Eskişehir'e gönderildi. Uygun'un cenazesi Eskişehir merkez Tepebaşı Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Ümit Uygun'un iyi derecede yüzme bildiği ve yüzmede madalyalarının olduğu öğrenildi.

YÜZME MADALYALI GENÇ DENİZDE BOĞULDU
YÜZME MADALYALI GENÇ DENİZDE BOĞULDU
YÜZME MADALYALI GENÇ DENİZDE BOĞULDU
YÜZME MADALYALI GENÇ DENİZDE BOĞULDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 16:10:01
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 17:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?