21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

'Yüzyılın golcüsü' Hakan Şükür

Galatasaraylı futbolcular Hakan Şükür, Emre Aşık, Sabri ve Ferhat ile yönetim kurulu üyesi Atilla Kınay, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Galatasaraylılar Platformu tarafından '20.45 Gecesi' adı altında düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Gecede tecrübeli futbolcu Hakan Şükür'e 'Yüzyılın Golcüsü' unvanı verildi. 

Filika Restaurant'da düzenlenen gecede Sarı-kırmızılı taraftarlar, özellikle Hakan Şükür'e yoğun ilgi gösterdi. 

Gecede Hakan Şükür'e 'Yüzyılın Golcüsü' kupasını veren Alanyaspor Kulübü Başkanı Selçuk Doğan, ''Hakan Şükür, 4 gol daha attığı taktirde yüzyılın en çok gol atan oyuncusu olacak. 

İki sezon daha sözleşme imzaladığına göre bu golleri önümüzdeki sezon atarak yüzyılın golcüsü olacağına kesin gözüyle bakıyoruz. 

O nedenle kendisine bu kupayı verdik'' diye konuştu. 

Golcü futbolcu Hakan Şükür de, kupadan büyük onur duyduğunu belirterek, ''İstanbul ve çeşitli illerde sayısız kutlamaya katıldım. Buradaki ilgiyi ve elit ortamı hiçbir yerde görmedim'' ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın Alanyalı taraftarlara yaptığı konuşma, konuklara sinevizyon aracılığıyla dinletildi. 

Daha sonra Sarı-kırmızılı futbolcular ve yönetici Atilla Kınay ile eski yönetici Özer Saracaoğlu, konukların alkışları arasında sahneye davet edildi. 

Genç futbolcu, konuklarla birlikte tezahüratlarda bulunarak salonu coşturdu. 

Gecenin sonunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Funda Arar da şarkılarıyla konuklara keyifli dakikalar yaşattı. 

Gecede açık artırmayla satılan Hakan Şükür'ün forması, Erol Ergündüz tarafından 16 bin 750 YTL'ye satın alındı.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 14:39:57
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 14:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?