16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Zabıta 184 yaşında

ZABITA 184 YAŞINDA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, kuruluşunun 184’üncü yıldönümünü törenlerle kutladı.

4-8 Eylül Zabıta Haftası Antalya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Büyükşehir ve ilçe belediyelerin zabıta yetkilileri, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan, zabıtanın halkın huzuru için çalıştığını söyledi. Özkan, “Antalya’da hizmet sunan tüm zabıta birimleri, her şeyin en iyisini yapmak için var gücüyle çalışıyor. Halkın huzuru, sağlığı için çalışan zabıta ekipleri, halkın yanında olmaktan çok mutlu” dedi.

VALİYE ZİYARET

Zabıta heyeti daha sonra Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının devletin önemli bir kolluk kuvveti olduğunu ifade eden Vali Altıparmak, “Kent içinde yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri kutluyor, bu önemli haftanızın anlamlı geçmesini diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Antalya içinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelere ait araçlar şehir içinde kortej geçişi yaptı.Zabıtalar, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akaydın, zabıta teşkilatının belediye-halk arasında önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, tüm belediye temsilcilerinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler günün anlam ve önemine istinaden daha sonra halka ve esnafa karanfil dağıttı.

ZABITA 184 YAŞINDA
ZABITA 184 YAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 14:58:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 15:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?