1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Zabıta eyerlere el koydu!

Manavgat Belediyesi Zabıtaları yasağı hiçe sayarak turistlerin arasında at turu yaptıranlara savaş açtı.Hafta sonunda Sorgun sahillerinde turistler arasında at turu yapıldığı ihbarı alan zabıta ekipleri, at üzerindeki turistleri indirdikten sonra atların eyerlerine el koydu. At sahibinin tehditlerine kulak asmayan zabıtalar, Manavgat sahillerinde denize giren ve güneşlenen turistlerin yerli halkın rahatsız olmaması için ne gerekiyorsa yapılacağını dile getirdi.

Manavgat Belediyesi Zabıta ekipleri hafta sonları da çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü Titreyengöl Halk Plajı’nda yasak olmasına rağmen turistlere at turu yapan atçıları takibe alan Manavgat Belediyesi Zabıta Ekipleri, atçıları turistleri at üstünde gezdirirken yakaladı. Plajlarda halkın ve turistlerin güvenliği açısından at binmenin yasak olduğunu belirten zabıta ekipleri, turistleri atlardan indirirken, atların eyerlerine de el koydu.

Zabıtalarla söz düellosuna girerek tehditler savuran ve onları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e şikayet edeceğini söyleyen at sahibinin tehditleri işe yaramadı. Zabıtalar ise plajlarda halkın ve misafirlerin güvenliğine zarar verecek etkinliklerin yasak olduğunu belirterek, atların sahibinin itirazlarına rağmen eyerleri zabıta aracına yüklediler. Atlardan indirilen turistler ise atlara binmek yerine atları sevmekle yetindi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 17:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?