8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Zabıtadan bayram öncesi denetim

Antalya Kemer Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan Bayramından önce ilçede faaliyet gösteren pastane ve fırınları denetledi.

Denetim sırasında görülen eksiklikler işletme sahiplerine bildirilerek düzeltmeleri istendi. Fırınlarda pide ve ekmeklerin gramajlarını da denetleyen zabıta birimi ekmekte ve pidede eksiklik olmaması için denetimlerin süreceğini dile getirdi.

Ramazan ayı başında da tartıları ve lokantaları denetleyerek vatandaşların huzur içinde ve gönül rahatlığıyla alış veriş yapmasını ve yemek yemesini sağlamaya çalıştıklarını belirten Zabıta yetkilileri, “Ramazan ayı boyunca devam eden denetimlerimiz bayram öncesi yaptığımız bu denetimlerle devam ediyor. Bayramda da devam edecek olan denetim ile vatandaşların gönül rahatlığıyla pastane ve fırınlardan alış veriş yapmasını, bu işyerlerinin hijyen ve çevre sağlığı konuşlarında gerekli hassasiyeti göstermelerini sağlayacağımızı bilmelerini istiyoruz. Sağlık ve hijyene uymayan işyerleri hakkında gerekli yasal yaptırım hızla uygulanacaktır.” dediler.

Bu arada Bayram hazırlıklarını da sürdüren Kemer Belediyesi Zabıtası bayram boyunca gece saat 02.00 ye kadar nöbetçi bırakacak ve halkın isteklerine cevap verecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 17:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?