16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Zabıtadan dilencilere rahat yok

ANTALYA’DA DİLENCİ OPERASYONU

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, yaz mevsiminin gelmesi ile çalışmalarını sıkılaştırdı.

Son günlerde şehir merkezinde yapılan operasyonlarda dilencilere göz açtırmayan zabıta ekipleri, dilencileri yakalayarak, haklarında yasal işlem başlattı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yaz mevsiminin gelmesi ile şehir merkezinde düzenlediği operasyonlarda dilencilere göz açtırmıyor. Zabıta ekipleri, dilencileri yakalayarak, haklarında yasal işlem başlattı. Konu üzerine bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ahmet Özkan, çalışmaların önümüzdeki günlerde sıkı bir şekilde devam edeceğini söyledi. Özkan, “Vatandaşlarımızın dini duygularının suistimal edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ekiplerimiz bu konudaki çalışmalarını sürdürecek. Kenti gezen yerli ve yabancı konuklarımızın da bu konuda rahatsız edilmemesi yönünde duyarlı olacağız” dedi. Yakalanan dilencilere zabıta memurlarınca 52 TL ceza kesildi.

Dilendirilen çocuklara müsaade etmediklerini anlatan Özkan, zabıta memurlarınca alınan çocukların, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:37:00
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?