16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Zabıtadan fırınlara denetim

DÖŞEMEALTI’NDA FIRIN DENETİMİ

Döşemealtı Belediyesi Zabıta Ekipleri halkın sağlığı için denetimlerini sürdürüyor.

Döşemealtı Belediyesi Zabıta Amiri Cahit Uygur ve Belediye Doktoru Sinan Çetintürk, bölgede bulunan dokuz ekmek ve simit fırınını denetledi.

Ekmek gramajlarını, ham maddelerin son kullanma tarihlerini ve personelin kılık kıyafetini kontrol eden ekipler, bir işletmeye eksikliklerin giderilmesi konusunda bir ay süre tanıdı.

Belediye Dr. Sinan Çetintürk, “Soframıza gelen ekmeklerin sağlıklı ortamlarda üretilmesi noktasında denetimlerimizi rutin olarak sürdürüyoruz. Genel olarak fırınlarımızın tamamı hijyenik koşulları yerine getirmektedir” dedi.

DENETİMLER SÜRECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise “Halkın günlük olarak tükettiği ekmeğin hijyenik koşullarda üretilmesi için ekiplerimiz düzenli olarak denetimlerini sürdüreceklerdir. Ekiplerimizin denetimi sonucunda tüm işletmelerimizin hijyenik ortamlarda çalıştığını tespit ettik. Halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Bu anlamda işletmelerimizin gösterdiği hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

DÖŞEMEALTI’NDA FIRIN DENETİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:18:00
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 13:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?