22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Zabıta’dan gece operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, açıkta satış yaparak halk sağlığını tehdit eden, seyyar köfte ve kokoreç esnafına yönelik gece operasyonu düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Koruma ve Güvenlik Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş Başkanlığı’nda kentin muhtelif yerlerinde satış yaparak halk sağlığını tehdit eden köfte ve kokoreç esnafına yönelik gece operasyonu yapıldı. 30 personelden oluşan ekip, köfte ve kokoreçcilerin satışa sundukları tüm gıda maddelerine el koydu.

Yapılan operasyon sonucu, 18 seyyar satıcının yaklaşık 100 kilogram köfte ve kokoreci ile birlikte, çok sayıda ekmek, domates ve hijyen şartları taşımayan malzemeleri de imha edildi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Yetkilileri, halk sağlığını tehdit eden gıda maddelerinin, seyyar satıcılardan alınıp yenilmemesi konusunda vatandaşların duyarlı olmasını istedi. Yetkililer, bu tür operasyonların devam edeceğini de belirterek satıcılarında yasal olarak izin verilen işyerlerinde bu tür satışları yapmaları gerektiğine işaret etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 13:04:35
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 13:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?