16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

ANTALYA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 15 GÖZALTI

Antalya'da, sokak satıcılarına şehir dışından uyuşturucu madde getiren 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 3 kilo 500 gram esrar, 61 gram kokain ve 50 adet hap ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotik Büro Amirliği ekipleri, zehir tacirlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor.

Zehir tacirlerine göz açtırmayan narkotik ekipleri kış aylarının gelmesiyle birlikte sokaklara yönelen zehir tacirlerine bir darbe daha vurdu. Son günlerde şehir dışından Antalya'ya fazla miktarda uyuşturucu madde girişi olduğunu tespit eden ekip, 15 kişilik bir gurubu takibe aldı. Bunun üzerine teknik ve fiziki takip başlatan narkotik polisi, 15

şüphelinin şehir dışından Antalya'daki sokak satıcılarına uyuşturucu madde getirdiğini belirledi. Şüphelileri 6 ay boyunca takip eden polis, operasyon için düğmeye bastı. Zeytinköy bölgesinde 10 ayrı adrese eşzamanlı operasyon düzenleyen ekipler sokak satıcılarına şehir dışından uyuşturucu madde getiren 15 kişiyi gözaltına aldı. 15 kişiyle birlikte 3 kilo 500 gram esrar, 61 gram kokain ve 50 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan zanlıların yakınları ise görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. Çıkan arbedede basın mensupların kameraları zarar görürken zanlılar cumhuriyet savcısının karşısına çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 14:42:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 15:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?