7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Zuhal Olcay, Antalya'yı salladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Side Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 7. Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil konseriyle sona erdi.


Side Antik Tiyatro'da düzenlenen konserde Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil, muhteşem sahne performanslarıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Olcay ve Ortaçgil eski ve yeni albümlerinden seslendirdikleri parçalarla büyük bir coşku yaşatırken, yaptıkları düetlerle de dinleyenleri mest ettiler. Yaklaşık 2 saat süren konserde doyasıya eğlenen izleyiciler, konser sonunda Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil'i uzun süre ayakta alkışladı.


Zuhal Olcay, ilk kez Side Antik Tiyatro'da sahne aldığını ve muhteşem atmosfer karşısında büyük bir hayranlık yaşadığını söyledi. Konser sonunda sahneden inen Olcay, seyircilerin uzun süre tezahürat yapmalarının ardından yeniden sahneye çıktı. İkinci kez sahneye gelen Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil, "Beni kategorize etme" parçası ile konseri tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2007 Pazar 02:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?