24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Rus turist tutuklandı

Çocuğunu döven kayınbiraderini öldüren Rus turist Alexander Ksukulunov, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarakAlanya'da geçtiğimiz gü cezaevine gönderildi.Olay önceki gün sabah saatlerinde Obagöl Mevkii'nde bulunan Sefabey Apart Otel'de meydana geldi. Alexander

Ksukulunov (24), eşi Sesa Ksukulunov (25), çocukları R.K. ile Oleg Kazakov (36), 11 gün önce Alanya'ya tatile geldi. Sefabey Apart Otel'e yerleşen aile, 4 gün sonra memleketleri olan Rusya'ya dönecekti. Sabah saatlerinde ise tatil kana bulandı. Alexander Ksukulunov, çocuğu R.K'yi yaramazlık yaptığı için döven Oleg Kazakov'la tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Alexander Ksukulunov, eline aldığı çatal ile Oleg Kazakov'u delik deşik etti. Banyo kapısı önünde yere yığılıp kalan Kazakov, aldığı 3 çatal darbesiyle hayatını kaybetti.

Kayınbirader Kazakov'un cesedi, Alanya Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak, nöbetçi savcılık tarafından otopsiye alındı. Olayla ilgili çok yönlü çalışma başlatan polis ekipleri, Alexander Ksukulunov ve eşi Sesa Ksukulunov'u gözaltına aldı. Bugün Adliye'ye sevk edilen Alexander Ksukulunov, tutuklanarak Alanya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 16:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?