18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Rus turistlerden güvence

Okurcalar Beldesi plajında meydana gelen silahlı çatışmayı ve 2 Rus turistin yaralanmasını televizyonlardan öğrenen Rus turistler, "Bu tür olaylar her ülkede olabilir, tatilimize devam edeceğiz" dedi. Bazı Rus turistler ise olayı endişe verici olarak nitelendirdi.

Rusya'nın Tomks kentinden tatilini geçirmek üzere Alanya'ya gelen marangoz Stephanov Evgency, 2 Rus vatandaşının yaralandığı kanlı çatışmanın üzüntü verici olduğunu söyledi. Sant Petesburg'tan gelen emekli öğretmen Denisova Yuliya da, "Bu olay beni çok üzse de tatilime ara vermeyeceğim" dedi.

Öte yandan, İrkutsk'tan Martinova Lyubov ise olaya bir türlü inanamadığını dile getirerek, "Dehşet verici, plajda bu tür bir olayın olması beni korkuttu" dedi. Mironova Marina isimli Rus turist de, olayı Rus televizyon kanallarından öğrendiğini belirterek, "Tatil yaptığım yerde böyle bir olayın olması beni şaşırttı. Plaja gelmekte tereddüt ettim; ama yine de bu tür olayların her yerde olabileceğini düşünerek geldim" dedi. Yine, Ekaterinburg'dan gelen Chernıshov ve Chelpanovskaya Vyacheslav çifti, Alanya'da tatil yaptıkları için kendilerini şanslı hissettiklerin söyledi. Çift, olay karşısında üzüldüklerini; ama bunun tatillerine engel olmayacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 13:34:48
Güncelleme :29 Temmuz 2005 Cuma 13:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?