28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Travesti büfe yaktı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dün gece bir büfede çıkan yangınla ilgili olarak 1 travesti gözaltına alındı.

Büfenin, attığı sigara izmaritleri sebebiyle yandığını itiraf eden travesti, gazetecilerin, "Büfeyi neden yaktınız?" sorusuna, "Roma'yı da yakarım" şeklinde yanıt verdi.

Antalya'nın Alanya İlçesi Keykubat Plajı'nda bulunan 7 No'lu büfe dün gece geç saatlerde kundaklanmış ve tamamen kül olmuştu. Edinilen bilgiye göre, olayla ilgili araştırma başlatan emniyet güçleri, ilk olarak şehrin muhtelif noktalarında bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceledi. İncelemede, olayın gerçekleştiği anın birkaç dakika öncesinde 'Sibel' lakaplı K.B. (Kemal Başaran-29) adlı travestinin, büfenin bulunduğu plaja doğru gittiğinin görüldüğü açıklandı.

Bugün sabah saatlerinde yakalanan K.B, karakolda verdiği ifadede suçunu itiraf etti. Sevgilisinden ayrıldığı için alkol aldığını ve büfenin yanında içki ve sigara içtiğini söyleyen Başaran, "Sigarayı gelişi güzel olarak arkama doğru attım. Bir süre sonra koku gelmeye başladı. Büfenin attığım sigaradan yandığının farkına varınca hemen oradan uzaklaştım" dedi.

Bugün Alanya Adliyesi'ne çıkartılan şahıs, basın mensuplarının, "Büfeyi neden yaktınız?" sorusuna "Roma'yı da yakarım" şeklinde yanıt verdi.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 21:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?