22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Ambulans rezaleti

Antalya'nın Alanya ilçesinde Devlet Hastanesi'ne 60 metre mesafede meydana gelen trafik kazası sonucu yol ortasında kanlar içinde yatan yaralı, ambulansın gelmesi için yarım saat bekledi.
Alanya'da Güllerpınarı Mahallesi Çevre Yolu Üstü Hastane Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali sonucu motosiklet kazası meydana geldi. Alanya Devlet Hastanesi'ne 60 metre mesafedeki kaza, sanayi istikametinden gelen Selahattin Koçar'ın 07 NER 96 plakalı motosiklet ile çevre yolunda seyir halinde olan 07 NFR 96 plakalı motosikleti kullanan Fikret Kurt'a yandan çarpması sonucu yaşandı. Çarpışma sonrası Fikret Kurt ağır yaralanırken, diğer motosikleti kullanan Selahattin Koçar kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Yaralı Fikret Kurt ise yolun ortasında yarım saat ambulans bekledi. 60 metre uzaklıktan ambulans gelmezken, bir vatandaş elindeki su şişesiyle yaralının yüzünü ıslatarak rahatlatmaya çalıştı. 112 acil servis ambulansı ve Devlet Hastanesi'nin ambulansları yarım saat sonra bile olay yerine gelmezken, Özel Can Hastanesi'ne bağlı bir ambulans yaralıyı alarak hastaneye götürdü.
Uzun süre şok olmuş vaziyette asfalt üzerinde yatan Fikret Kurt'un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 16:24:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?