18
Haziran
2024
Salı
GÜNCEL

Baz istasyonu isyanı

Antalya'nın Demre İlçesi'ne bağlı Büyük Kum Mahallesi Kum Dağı mevkiinde yaşayan vatandaşlar, Kaymakam Mustafa Gürdal'a mahalle içinde bulunana 3 ayrı baz istasyonundan şikayetçi olduklarını belirten bir dilekçe gönderdi.

Büyük Kum Mahallesi Kum Dağı mevkiinde yaşayan vatandaşlar, bölgedeki yerleşimin her geçen gün arttığını belirterek, baz istasyonlarının kaldırılmasını istedi. Vatandaşlar, bu isteklerini İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal'a gönderdikleri dilekçeyle dile getirdi. Kaymakam Mustafa Gürdal'a iletilen dilekçede "İlçemiz Büyük Kum Mahallesi Kum Dağı mevkiinde ikamet ediyoruz. Kum dağı mevkiinde 3 adet baz istasyonu bulunmakta. Bu baz istasyonlarının insan sağlığına zararlı olmayacak başka bir alana kaldırılmasını istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

CHP Demre İlçe Başkanı Nusret Bayar, kendisinin de Kum Dağı'nda oturduğunu belirterek, "Kum Dağı mevkiinde her geçen yıl yerleşim yerleri artıyor. Bu alanda kurulan site sayısına yenileri ekleniyor. Bu alanda bir değil 3 ayrı baz istasyonunun olması burada yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor. Yetkililerden bir an önce baz istasyonlarının kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 13:53:20
Güncelleme :20 Haziran 2006 Salı 12:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?