18
Haziran
2024
Salı
GÜNCEL

Büyükşehir'le kardeş oldular

Antalya'nın Kale İlçesi'ne bağlı Beymelek Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kardeş belediye seçti.

Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret ederek, kardeş belediye olmaları anısına plaket takdim etti. Osman Güngör, belediyelerin genelde yurt dışından kendilerine kardeş seçtiklerini belirterek, "Biz kendi belediyelerimizle bu ilişkiyi kurmak istedik

 Örnek aldığımız Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni seçtik. Başkan Menderes Türel'in de, teklifimize olumlu yanıt vermesi bizi çok mutlu etti. Beymelek Belediye Meclisi'nin aldığı 2004'e 48 sayılı kararla Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kendimize kardeş belirledik" dedi.

Başkan Menderes Türel de Beymelek Belediyesi'nin kendilerini kardeş belediye seçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Türel, Beymelek'in yurt içinden kendine kardeş seçmesinin anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bizi layık görmeleri çok sevindirici. Beymelek Belediyesi'ne çalışmalarında mümkün olan her türlü desteği vermeye çalışacağız. İki belediye arasındaki ilişkiler daha da güçlenecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 13:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?