18
Haziran
2024
Salı
GÜNCEL

Kaymakama veda yemeği

Tayini Samsun'un Alaçam İlçesi'ne çıkan Antalya'nın Demre İlçesi Kaymakamı Mustafa Masatlı'ya veda yemeği düzenlendi.

Demre Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğinde, kurumlar adına konuşan Demre Mal Müdürü Halil İbrahim İstanbullu, "Kaymakam Masatlı'nın kendine has bir çizgisi, kendine özge doğruları vardı. Bunlar yanlış veya doğru olabilir. Ancak Masatlı, ne pahasına olursa olsun bunlardan ödün vermemiştir. İlçe halkı bunun kıymetini iyi bildi ve kullandı. Eğer bilmemiş olsalardı, Kaymakam Mustafa Masatlı'yı fahri hemşehri yapmaz ve ilçenin en işlek caddesine adını vermezlerdi" dedi.

Demre Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ramazan Karataş ise 4 yıl boyunca Masatlı ile uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, "Zaman zaman doğruları bulmak için çetin tartışmalar yaptık. Ancak, ortak noktamız bu ilçeye hizmet etmek olduğu için sonunda birbirimizi, ilçeye yaptığımız hizmet katkılarından dolayı kutlamasını bildik" diye konuştu.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Masatlı ile bir arkadaş gibi olduklarını vurgulayarak, yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Mustafa Masatlı, Demre'nin tecrübe edinebilmesi için iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu ilçede 4 yıl kaldım. Gösterilen sıcak ilgiyi hiç unutamam. İlçe halkına hizmetler esnasında veya karşılıklı ilişkilerimizde gösterdikleri anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Masatlı'ya, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ve muhtarlar tarafından plaket takdim edildi.

Kaymakam Mustafa Masat'lı için Demre Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğine Finike Kaymakamı Ahmet Önal, Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner, Kumluca, Finike ve Demre'de görev yapan hakim ve savcılar, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 15:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?