28
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

Belediye'ye 'altın' ziyaret

Dünya Altın Konseyi Türkiye Temsilcisi Murat Akman, ATSO Kuyumculuk Konseyi ve Komite Üyesi Adnan Palancı, ATSO Meclis Üyesi Nafiz Tanır, ATSO Meclis Üyesi ve aynı zamanda Turizm Komisyonu Başkanı Ali Peker ile ATSO Meclis üyesi Esat Sarı, Antalya'nın uluslararası tanıtımını amaçlayan “Altın Şehir Antalya" projesi kapsamında Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Murat Akman, amaçlarının Antalya’yı altın ile bütünleştirerek marka halinde tanıtım yapmak olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Türkiye altın takı ihracatında dünya ikincisi konumunda. Ayrıca Türkiye altın pazarında çok ciddi potansiyeli olan bir ülke. Antalya’nın da turizm konusunda lider olduğunu düşünürsek, bu projemizi Antalya’da başlatma kararı aldık. Amacımız oluşturacağımız bir logo ve simge ile Antalya ve Altını birleştirmek ve turistleri güvenli bir alışveriş imkanını yaratmak olacak. Bu amaçla 'Altın Şehir Antalya' tanıtımı ile çok yakında yapacağımız reklamlar ile start vereceğiz. Güveni veren ve ATSO’nun da öngöreceği dükkanlara bu logolarımız aslıcak ve turiste güven telkin edilecektir.

Bu projenin gelen konuklara,turistlere tanıtılması için Belediyelerin de desteğine ihtiyacımız olacak. Kemer’in de bu projede tanıtımları olacağı için Başkanımızın tanıtıma vereceği desteği bekliyoruz."

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise projenin hayata geçmesi ile tanıtım konusunda gerekli her türlü desteği vereceklerini söyledi

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 21:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?