16
Haziran
2024
Pazar
EKONOMİ

Rose Otelleri EMİTT Turizm Fuarında

Rose Otelleri EMİTT Turizm Fuarına katıldı. Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül, fuar dönüşü yaptığı açıklamada, “Rose Hotelleri olarak ilk EMİTT fuarımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Hotellerimizin tüketici ile direkt iletişimi açısından çok verimli günlerimiz geçti. Tüketici katılımı gerçekten çok fazlaydı.

Hotelimizin departman müdürleri ile tam bir katılım sağladığımız fuarda ziyaretçilere yaptığımız çekilişle ücretsiz herşeydahil konaklama verdik. Standımızı ziyaret edenler çok memnun ayrıldı. Fuar süresince, geçmiş yıllardaki iç Pazar misafirlerimizi görmek bizleri çok mutlu etti. Bu mutlulukların yanısıra bizleri olumsuz etkileyen iç pazar katılımının çok az olması idi” dedi.

Yerli pazarı pasif ve heyecansız olarak nitelendiren Gül, şunları söyledi: “EMİTT te bu gerçek apaçık gözler önündeydi. Sayıca çok az olan iç pazarın; 2006 yaz sezonu için gereğinden fazla ürkek ve çekingen olduğunu gözlemledik. Özellikle bazı yerel yönetimlerin tanıtımları dikkat çekiciydi. Yerel yiyecekleri, otelleri, restaurantları ve tarihi bölgelerini çok iyi tanıttılar. Antalya Bölgesi olarak çok fazla katılımcımız yoktu. 

Neden sadece dış ülke fuarları desteklenmekte? Ülkemizde yapılan bu fuara neden katılım az? İlla ki kazançlarımız dış pazar kaynaklımı olmalı? İç pazarı canlandırmamız şart. Özellikle Avrupa pazarından beklentilerin düştüğü 2006 sezonu için iç pazar olmazsa olmazlarımız arasındadır. Dış Pazar yine gündemde ve güçlü idi. İç pazarın daha güçlü katılımının sağlandığı bir EMİTT 2007 diliyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 19:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?