19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bilardo şöleni başlıyor

Türkiye Kulüpler üç bant şampiyonası Kemer’de düzenlenecek.

Antalya Bilardospor Kulübü Başkanı Mustafa Yahyaoğlu ve Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aksoy Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’i makamında ziyaret ederek bilgiler verdiler.

01.02.2006 – 06.02.2006 tarihleri arasında Kemer Spor Salonunda düzenlenecek olan Şampiyonada 15 takım birbirileri ile lig usulü kıyasıya yarışacak. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Antalya Bilardo İl Temsilcisi ve Antalya Bilardospor Kulübü Başkanı Mustafa Yahyaoğlu ,her takımın 10 sporcu ile katılacağı şampiyonada 150 sporcunun Kemer’de Bilardo severlere renkli görüntüler sunacaklarını ifade etti.

Şampiyon olan takım, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına gidecek…

Yahyaoğlu, "2006 yılının ilk şampiyonasını Kemer’de yapıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Biz her yıl Kemer’de zaten Ulusal ve Uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapıyoruz. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ile yaptığımız görüşmeler sonrasında, Başkanımızın yakın ilgisi ve Şampiyonanın Kemer’de yapılması konusunda verdiği destek nedeniyle ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ev sahipliğinin kalitesi Kemer Belediyesinin de desteği ile daha da artacak" dedi. Yahyaoğlu, şampiyonada ilk sırayı alan kulübün Avrupa şampiyon kulüpler kupasına gideceğine de dikkat çekerek, şampiyona için gelen sporcuların Türkiz Otel’de konaklayacaklarını söyledi. Yahyaoğlu ayrıca, Milli sporcu Dünya Şampiyonu Semih Saygıner’in de Dünya Kupası Turnuvasında bulunduğu Hollanda’dan Final günü şov amacıyla Kemer’e gelebileceğini de sözlerine ekledi.

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’de yaptığı açıklamasında, “Türkiye Kulüpler üç bant şampiyonası Kemer’de düzenlenecek. Bu konuda Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz. Şampiyona için gelecek olan sporcularımızı en iyi şekilde Kemer’de ağırlayacağız..”dedi. Kemer Belediyesi şampiyonaya katılan sporculara Gala yemeği verecek ve Kemer bölgesinde yer alan tarihi bölgeleri de gelen sporculara gezdirecek. 



HANGİ TAKIMLAR KATILACAK 

Antalya Bilardospor, Sivaspor, Malatya Gençlik, Kırşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Belediyesi, Ankara Dolunayspor, Ankara Eurosia, İstanbul BAHÇELİEVLER, Koceli Bekirdere, İstanbul Gençlik, Bursa Nilüfer Belediye, Gaziantep Gençlik, Sinop Gençlik, Trabzonspor, Kütahya Dumlupınar

PROGRAM

01.02.2006 da saat 10.00 başlayacak olan turnuva 5 şubat 2006 tarihinde saat 20..00 ye kadar devam edecek. 06.02.2006 da Final günü, final maçlarının ardından, saat 14.00 de ödül töreni ile şampiyona sona erecek.





Halil Öncü - Kenthaber / Kemer / Antalya
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2006 Cuma 11:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?