18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Futbolcuların belediye çıkarması

Kemerspor Manajeri Namık Yüksel, 2. Başkan Burak Orkut ile birlikte futbolcular, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’i makamında ziyaret ettiler. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile 1.Amatör Küme Süper ligde zirveye göz diken mavi-yeşilliler Başkan Şeker'e başarı sözü verdiler.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise çok yoğun olduğunu ancak her fırsatta Kemerspor futbol takımının son durumu hakkında bilgiler aldığını ve son haftalarda aldığı başarılı sonuçları da büyük bir keyif içinde izlediğini ifade etti.

Şeker, "Kemerspor başarılı gidiyor. Genç futbolcularımız iyi gidiyor. İnşallah başarılı olurlar büyük takımlarda forma giyerler. İleride alt yapısı iyi olan, futbolcu yetiştiren ve gönderen bir takım için arkadaşlar çalışıyorlar. Bu konuda biz de gereken desteği veriyoruz. İyi bir alt yapımız var. Bunu sağlayabilirsek, başarılı bir kulüp oluruz. Genç futbolcu arkadaşlarıma bundan sonraki maçlarında da sonsuz başarılar diliyorum" diye konuştu. Şeker, Belediye olarak Kemerspor’a da gerekli desteği sağladıklarına dikkat çekti.

Futbolcular ise yaptıkları açıklamalarda amaçlarının bu ligde kendilerini ispatlamak ve gelecekte iyi birer oyuncu olarak Türk futboluna hizmet etmek olduğunu söylerlerken, Kemerspor’da da son haftalardaki başarılarının tesadüf olmadığını ve başarıyı devam ettireceklerini söylediler. Futbolcular, "Başkanım bize güvenin , biz gençler gerekeni yapıyor Kemer’i en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dediler. Futbolcular ayrıca Başkan Şeker’e verdiği destek için teşekkürlerini sundular.



Halil Öncü - Kenthaber / Kemer / Antalya
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 15:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?