18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kepez'e hayran kaldılar

Beş ülkeden Antalya’ya gelen yedi yabancı sporcu, Kepez Belediyesi'ne ait spor tesislerine hayran kaldı. Norveç, Almanya, Amerika, Avustralya ve Meksika'dan gelen yedi kişilik sporcu kafilesi, bir yandan Kepez Belediyesi Spor Kompleksi ile spor alanlarını gezerken, bir yandan da spor yapma imkanı buldu.

Kültür turizmi proğrmıyla Türkiye'ye gelen yedi kişilik sporcu gurubu, Antalya'da Kepez Belediyesi tesislerinde spor yapıyor. Kepez tesislerini görmek için Norveç, Almanya, Amerika, Avustralya ve Meksika’dan gelen yedi kişilik gurup, tesislerin cazibesine dayanamadı. Güneşli havayı da fırsat bilen yabancı sporcular, üç gün süreyle Kepez Tesisleri’nde antrenman yapacak.

Gelir gelmez tai- chi, futbol, basketbol ve tenis oynayan yabancı konuklar, Kepez tesislerini çok sevdiklerini söylediler. Gurubun Koordinatörü Paul Lea Eldred, "Tesisleriniz çok güzel hava da çok iyi. Ortamın güzellliğini görünce dayanamadık. Sporcularımız üç gün burada antrenman yapacak. Bize bu fırsatı veren yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, yabancı sporcuları tesislerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Sporun amacının dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Başkan Öner, "ülkeler arası dostluk ve ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak bizi mutlu ediyor" şeklinde özetledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 15:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?