23
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Gençlerin tiyatro sevgisi

Kemer Belediye Tiyatrosu'nun 2005 yaz dönemi tiyatro kursunun gösterisi, 19 Ağustos günü Belediye Kültür Salonu'nda tiyatro severlerle buluşacak.

"Merhaba Sevgi" isimli oyunu sahneleyecek olan 33 genç tiyatrocu, eğitimlerini de sürdürüyor. Haftanın beş günü devam eden çalışmalarda eğlenceli dakikalar geçiren genç tiyatrocular, drama eğitimi de alıyorlar. Gençlerin eğitimlerini Kemer Belediye Tiyatrosu oyuncularında Ebru Sırkıntı ile Güneş Akın veriyor.

Geleceğin tiyatro severlerini ve beklide geleceğin tiyatro oyuncularını yetiştirmekten büyük keyif aldıklarını ifade eden eğitmenler, "Kemer Belediye Tiyatrosu daha önceki senelerde de olduğu gibi eğitim misyonunu sürdürüyor ve gelecek yıllarda da bu misyonunu devam ettirecek. Bütün tiyatro severleri kursiyerlerimizin gösterilerine bekliyoruz" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, ilçe merkezi ve çevredeki yerleşim merkezlerinde ikamet eden gençlerin tiyatro olan ilgilerini büyük bir zevkle takip ettiğini ifade etti. "Merhaba Sevgi" adlı oyunun yönetmenliğini Ebru Sırkıntı ile Güneş Akın yaparlarken, ışık tasarımını Dinçer Genç, dans düzenini Bilgen Özçelik ve reji asistanlığını ise Özge Dalyanoğlu yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 11:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?