16
Haziran
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Kemer Belediye Tiyatrosu Göynük'te

Kemer Belediye Tiyatrosu 2005 -2006 sezonuna "Benim Matrak Ailem" adlı oyunla, dolu dizgin devam ediyor.

Kemer ve çevre beldelerden seyirci yağan oyuna en fazla ilgiyi gösterenler de Kemer’den sonra Göynük seyircisi. Seyircileri adına Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Tiyatrosu ekibini Göynük'te ağırladı.

Başkan Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Tiyatrosu çalışanları Selim Türkışık, Ebru Z. Sırkıntı, Bilgen Özçelik, Dinçer F. Genç, Özge Dalyanoğlu, Güneş Akın ve Nuray Minta'nın katıldığı öğle yemeği neşe içinde geçerken Kemer ve Göynük halkının sanat ihtiyacı ve tiyatro alışkanlığı üzerinde konuşuldu.

Sanatın bir gereksinim olduğu vurgulanırken her geçen yıl tiyatroya ilginin arttığına işaret edildi. Göynük Belediye başkanı Necati Topaloğlu Kemer Belediye tiyatrosu çalışanlarının projelerine destek vereceğini ve her zaman da yanlarında olacakları sözünü verdi.

Kemer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Selim Türkışık ise yaptığı açıklamasında, Kemer’de kurumsallaşan Belediye Tiyatrosunun çevre belde ve ilçelerde de tanınmasının ve adından söz edilmesinin, gösterdikleri azimli çalışma ile meydana geldiğini belirterek, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 18:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?