28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Çocukların eskrim kupası sona erdi

Kemer Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Eskrim Federasyonunun 2006 yılı faaliyet programında yer alan, “ULUSLAR ARASI ESKRİM ÇOCUK KUPASI” müsabakaları Kemer’de sona erdi. Kemer spor salonundaki müsabakalara seyircilerde yoğun ilgi gösterirken, 500’e yakın sporcu dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

Minikler aileleri ile birlikte Kemer’deki müsabakalara gelirken renkli görüntüler oluşturdular. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’e Belediye olarak katkılarından dolayı bir plaket verildi. Aralarında Almanya, Bulgaristan, Türkmenistan ve Gürcistan’dan da gelen minik eskrimcilerin bulunduğu müsabakalarda dereceye girenlerin isimleri ise şöyle:

KILIÇ BAYANLAR


1. Yasemin Ilgın – TÜRKİYE

2. Begümhan BİLGİN - TÜRKİYE

3. BESTEGÜL UYSAL – TÜRKİYE

3. Sopia KAHLİANİ - GÜRCİSTAN


EPE BAYANLAR

1. Ecem Oytun –TÜRKİYE
2. ELENA İVANOVA – BULGARISTAN
3. Tüzün LÖTÜZ – TÜRKİYE
4. Damla DEMİR- TÜRKİYE

KILIÇ ERKEKLER

1. Alp BOZALP – TÜRKİYE

2. Dorukcan ÜLKER – TÜRKİYE
3. Mihail VELİKOV – BULGARISTAN

4. Mixhei AMRDELISHİLİ – GURCİSTAN

İlk kez geçtiğimiz yıl Antalya’da gerçekleştirilen turnuva bu yıl Kemer’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 sporcu 3 gün boyunca Kemer’de bu heyecanı yaşadılar. Süper Minikler (09 ve 10 yaş gurubu) ve Minikler (11 ve 12 yaş gurubu) olmak üzere 2 kategoride organize edilen bu turnuva, Kemer Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşti. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ödül töreninde yaptığı açıklamasında, “ Minik Eskrimcilerimizi kutluyorum. Kemer’e ayrı bir renk kattılar. İnşallah bu organizasyon 23 Nisanlarda Ulusal Egemenlik Bayramında burada her yıl yapılır. Bu tip organizasyonlara her zaman vereceğimiz desteği sürdüreceğiz. “dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 15:25:53
Güncelleme :21 Haziran 2006 Çarşamba 11:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?