19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rus bayan futbolcular Kemer'de

Rusya'da Birinci Bayanlar Futbol Grubu'nda mücadele eden Spartak Moskova futbol takımı, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde kampa girdi..

11 Şubat'a kadar Kemer'de kamp yapacak takım, günde iki antrenmanla çalışmalarına başladı. Spartak Moskova Takım Müdürü Vladimir Telegin, kış aylarında Antalya'nın kamp için ideal bir yer olduğunu söyledi.

Telegin, ''Havası ve otellerin yemekleri bize uygun olduğu için Kemer'i seçtik. Bu takım, Rusya'nın en iyi bayan takımıdır. Yeni transferlerle takımı güçlendirdik. Nisan ayında karşılaşmalarımız başlıyor. Lig başlamadan ikinci kez kamp için buraya gelmeyi düşünüyoruz'' dedi.

Teknik direktör Sergei Boradin ise takımın günde iki antrenman yaptığını belirterek, ''Sabah 07.00'de sahilde kros yapıyoruz. Ardından sabah ve akşam olmak üzere takıma iki antrenman yaptırıyorum. Aralarda ise spor salonunda ve kapalı havuzda kondisyon çalışıyoruz. Kızlar için oldukça zor bir program uyguluyoruz. Burada imkanlar ve hava çok güzel. Çalıştığımız sahanın otelin hemen yanında olması ise çok güzel.'' diye konuştu.

Takım kaptanı kaleci Svetlana Petko, bu yıl takımın ilk kez kampa girdiğini söyledi. Geçen yıl ligi beşinci bitiren takımın yeni transferlerle bu yıl şampiyonluğu hedeflediğini belirten Petko, ''Daha önce Antalya'ya üç kez geldim. Burada her şey çok güzel. İlk kamp olduğu için biraz zorlanıyoruz. Bildiğim kadarıyla lig başlamadan önce ikinci kamp için de buraya geleceğiz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 14:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?